Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen op deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer
Sluiten

Farmplace

Naar navigatie Naar inhoud

Veelgestelde vragen - interessante links

Kan ik gratis iets verkopen via Farmplace.be?

Ja, het is inderdaad mogelijk om gratis te verkopen via Farmplace.be, het enige wat u hoeft te doen is lid worden. Hou wel rekening dat er op Farmplace.be enkel agrarische producten/materialen aangeboden kunnen worden.

Ik wil lid worden, is dit gratis?

Ja, iedereen kan gratis lid worden bij Farmplace.be. Pas wanneer je wenst over te gaan naar een professioneel account dient er een vergoeding betaald te worden.

Wat is het verschil tussen nieuwe en gebruikte producten?

Nieuw refereert naar ongebruikte producten, producten die nog niet gebruikt zijn. Deze worden dus verkocht aan een éérste eigenaar. Gebruikte producten zijn producten die reeds gebruikt zijn geweest. Vooraleer je overgaat tot aankoop van deze producten, controleer of het product aan uw wensen voldoet.

Wat is pro? (Professional)

Pro staat voor professional, en duidt op zakelijke verkopers van agrarische producten/machines. Het label pro staat dan ook voor zakelijke verkopers geverifieerd door ons. Wij gaan na of de verkoper daadwerkelijk professioneel actief is.

Ik ben lid geworden maar ontvang geen mail om mijn account te activeren?

Reeds het formulier ingevuld om lid te worden, daarna wordt automatisch een mail vestuurd naar het ingevulde mailadres. Heb je de mail niet ontvangen in je inbox? Bekijk zeker ook eens of de mail niet ontvangen is in de map ongewenste e-mails. Daarna nog geen mail ontvangen? Contacteer ons via de pagina ondersteuning.

Wat als ik geen mails ontvang in mijn inbox?

Indien u merkt dat mails vanuit Farmplace niet terechtkomen in uw mailbox, kijk dan ook zeker eens tussen uw ongewenste mails. Mocht er zich hiertussen een mail van farmplace bevinden, dan kunt u de afzender markeren als bekend en komen uw mails terecht in uw inbox.

Meld misbruik!

Ervaart u misbruik op het platform? Aarzel zeker niet om ons te informeren, dit kan door ons een e-mail te versturen via de pagina 'vragen?'.

Interessante agrarische links

Bezoek landbouw door de lens voor beeldmateriaal van tractoren en agrarische machines.

http://landbouwdoordelens.wordpress.com/

 

Waarom online verkopen?

  • Welkom op Farmplace.be, hét Belgisch agrarisch platform
  • Word gratis lid en verkoop gratis uw producten!
  • Plaats en verkoop producten gratis, op een eenvoudige manier
  • Doorzoek snel een uitgebreid aanbod aan agrarische producten
  • Altijd (k)open! 7/7 - 24/24
  • Maak snel en gemakkelijk contact met de verkoper en sluit de deal

Professional worden?

  • Geverifieerde zakelijke verkoper
  • Eigen verkoopplaats met een overzicht van al uw producten
  • Professionele uitstraling en verhoogde zichtbaarheid
  • Plaats veel meer producten
Bekijk alle voordelen